Birinin Instagram’larını Silmiş Olup Olmadığını Nasıl Anlar?

Birinin Instagram’larını Silmiş Olup Olmadığını Nasıl Anlar?

Arkadaşınızın veya tanıdığınız birinin radardan çıktığını düşünüyorsanız, birinin Instagram’ını silip silmediğini bilmenin yolları vardır. Instagram her iki sıradan insanın da günlük aktiviteleri hakkında güncelleme yapması için ortak bir platform olduğu için sıcak ve trend olmuştur. Ama olabilir. Rahatsız edici sizi büyük miktarda eleştiriye maruz bırakan bir uygulamada olmak.

Sosyal medyanın artan etkisiyle, trende ayak uydurmak ve çok fazla kaybolmamak zor olabilir. Bu, bir sonraki Aşırı sosyal medyanın kesinlikle var Olumsuz birçok insanı etkiledi, özellikle gençleri. Mükemmel bir hayat sergilemenin ve kendini halkın eleştirisine maruz kalmanın bu kadar büyük baskısı altında, insanların bir kırmak sosyal medyanın kendisinden.

Ama biraz. zor birinin Silin hesaplarına sahip olmak veya sadece Engellenmiş profillerini görüntülemenizi sağlar. Özellikle, güvenliğin özel hesap şeklinde geldiği Instagram’da kafa karıştırıcı olabilir. Bu yazıda, birinin Instagram’larını silip silmediğini bilmek için püf noktaları öğreneceğiz.

Birinin Instagram’larını Silmiş Olup Olmadığını Nasıl Anlar?

İlk zamanlarda konuştuğumuz gibi, zor tanışıklığınızın Instagram dünyasından kendi isteğiyle ayrılıp ayrılmadığını veya sadece sizi içinde istemediğini ayırt etmek için. Endişelerinizi hafifletmek için bir liste birinin Instagram’ını silmiş olup olmadığını bilmenin yolları.

  • Beğenilerinizi ve yorumlarınızı kontrol edin
  • Tarayıcıda Ara
  • Doğrudan sor
  • Farklı bir hesaptan arama

Beğenilerinizi ve Yorumlarınızı Kontrol Edin

Birinin Instagram’ını silmiş olup olmadığını anlamanın ilk ve en kolay yolu gönderilerinizi gözden geçirmektir Seviyor ve Yorum. Takipçi listenizde yer aldığınızda, gönderinizi beğendiğiniz bir yorum bıraktılarsa, isimlerini görebileceğiz. Ama eğer onların adı. Hiçbir yere bulmak için Instagram’dan geçici veya kalıcı olarak izin almış olmaları gerekir.

Tarayıcıda Ara

Bu, aradığınız kişinin bulunmasını isteyip istemediğini kontrol etmenin başka bir yoludur. İstediğiniz bir tarayıcıya gidin ve yazın www.instagram.com/@username (@username yerine kullanıcı adlarını girin). Tarayıcı sizi bir sayfaya yönlendirirse ‘Bu sayfa kullanılamıyor‘, daha sonra sizi engellediklerini veya sayfalarını sildiklerini doğruladı.

Farklı Bir Hesaptan Arama

Yüzleşme herkesin çayı olmayabilir özellikle ilişkiniz bazı zor yamalar gördü. Doğrudan sormak zorunda kalmadan onlara sormak istiyorsanız, bu sizin için bir seçenek olabilir. Birinin hesabını silmiş olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, kullanıcı adını farklı hesap.

Yardım için başka birinden, arkadaşından, iş arkadaşından yardım isteyebilir veya kendiniz yeni bir hesap açabilirsiniz. Eğer sen. bulamıyorum bu yeni Instagram ile bile profilleri, o zaman onlar var emin Silin Instagram hesapları.

Doğrudan Sor

Çatışma merakınızı beslemenin en iyi yoludur. Birinin Instagram’larını silip silmediğini bilmek istiyorsanız, ona sormayı tercih edebilirsiniz. hemen Bu konuda. Ayrıca, arkadaşınız Instagram sayfalarını aşağı çekmeleriyle sonuçlanan zihinsel bir kargaşa yaşıyorsa, iyi bir arkadaş olmanıza da katkıda bulunacaktır.

Instagram Hesabınızı Sildiğinizde Ne Olur?

Silme hesabınız oldukça farklı Devre dışı bırakma hesabı açın. Instagram hesabınızı devre dışı bıraktığınızda, bu sadece geçici olarak sakat. Bilgileriniz ve gönderileriniz bozulmadan kalır ve istediğiniz zaman hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Ancak, hesabınızı silerseniz, tüm bilgileriniz ve etkinlikleriniz sonsuza dek gitti. Bu kalıcı bir karardır, bu yüzden acele etmediğinizden emin olun. Hesabınızı yalnızca bir Tarayıcı. Instagram uygulaması değil henüz bu özellik ile çıkmak.

Son

Olduğu için Hayır ‘i belirten doğrudan mesaj veya bildirim özelliğiBu kullanıcı hesabını devre dışı bırakmıştır‘ birisi Instagram’larını silmişse uyarmak ve size bildirmek için farklı yolları tercih etmeniz gerekir. Her zamanki gibi “Kullanıcı Bulunamadı” etiketi de Değil mutlaka birinin Instagram’larını silmiş olup olmadığını bilmenizi sağlar.

Ancak, biz. alternatif hileler birinin Instagram’larını silmiş olup olmadığını bilme. Bunun yararlı bir makale olduğunu umuyoruz ve herhangi bir sorunuz varsa bize bildirin.


Yorum Yap
0 Yorum yapan