2022’de Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

2022’de Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

Snapchat, hepimizi ‘Snaps’ şeklinde fotoğraf göndermeye ve ‘Çizgiler’i sürdürmeye bağımlı kılan uygulama. Snapchat’te çok sayıda arkadaşınız olabilir ve bir hikaye paylaştıklarını veya size ne zaman bir fotoğraf gönderdiklerini bilmek isteyebilirsiniz. Snapchat bildirimlerini açarak uygulamadaki etkinlikleri hakkında bildirim almak. Bu yazıda, Snapchat bildirimlerini nasıl açacağınıza dair bazı kolay ve basit yollar göstereceğiz.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

Snapchat bildirimleri, bir kullanıcı size bir snap gönderdiğinde veya bir hikaye yayınladığında sizi bilgilendirir. Hikayelerini kaçırmak istemeyebileceğiniz bir arkadaşınız veya ünlünüz olabilir. Snapchat bildirimlerini açmak gerçekten basittir ve bunu başarmanın iki yolu vardır:

  1. Telefonunuzun Ayarlarını Kullanma
  2. Snapchat Ayarlarını Kullanma

Telefonunuzun Ayarlarını Kullanma

Snapchat’teki Bildirimlerinizi açmanın ilk yolu ana Ayarlarınıza gitmektir. Bildirimler bölümünü aramanız ve Snapchat Uygulaması için bildirimleri açmanız gerekir.

1. Ayarlar ve üzerine dokunun Bildirim.

2. Şuna kadar kaydırın: Snapchat ve üzerine bastır.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

3. Bildirimlere İzin Ver düğme.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

Snapchat Ayarlarını Kullanma

Snapchat bildirimlerini açmanın başka bir yolu da uygulamanın kendisidir. Snapchat uygulamasını açabilir ve bildirimleri açabileceğiniz Bildirimler bölümünü bulabileceğiniz ayarlara gidebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyin:-

1. Snapchat’i açın ve Profil simgesi sol üstte.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

2. Ayarlar simgesi sağ üstte mevcut.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

3. Aşağı kaydırın Bildirim ve üzerine bastır.

İPhone'da Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

4. Bildirimleri Etkinleştir düğmesini tıklatın.

Ayarlar'da Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

5. Ayarlar’a yerleştirileceksiniz. Üzerine bas Bildirim.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

6. Bildirimlere İzin Ver düğme.

Snapchat Bildirimleri Nasıl Açılacağı?

Belirli Bildirimleri Kapatabilir misiniz?

Snapchat Uygulamasının Bildirim Ayarları’na giderek, almak isteyebileceğiniz bildirimleri değiştirebilirsiniz. Doğum günleri veya arkadaş önerileri ve hatta elde ettiğiniz bahsetmelerle ilgili bazı bildirimleri kapatabilirsiniz. Bildirim Ayarları altında gelecekte almak istemediğiniz bildirimleri kapatmanız yeterlidir.

Belirli Bir Kişinin Bildirimlerini Kapatabilir misiniz?

Evet, belirli bir kişinin bildirimlerini kapatmak mümkündür. Kişinin adına uzun süre basabilir ve ardından Sohbet Ayarları. Daha sonra İleti Bildirimleri düğmesini tıklatın ve kişi size mesaj gönderdiğiniz zaman artık bildirim almaz. Ayrıca dokunabilirsiniz Öykü Ayarları ve Hikaye Bildirimleri o kişinin.

Sarmak

Uygulamada yeni olsanız da veya bir süredir kullanıyor olsanız da, Snapchat bildirimleri size son derece yardımcı olacaktır. Snapchat hesabınıza gönderilen içerik hakkında bildirim almak, bildirimin telefonunuzu çalmasını beklerken diğer görevleri yapabileceğiniz için zaman kazandırabilir.

Bu yazıda, Snapchat’teki bildirimleri açmanın iki yolunu gösterdik. Umarım sana yardımcı olur. Bu konuyla ilgili herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bunları aşağıda bırakmaktan çekinmeyin. Sorularınız en kısa sürede cevaplanacaktır.

Ayrıca Oku:

Snapchat Bildirim Sesi 2022’de Nasıl Değiştirilir?

En son teknoloji haberleri, ipuçları ve püf noktaları ve teknik incelemeler için bültenimize abone olun.

Yorum Yap
0 Yorum yapan